Evolution of University Third Mission Activities in Slovakia: What Role for a Public Policy? - Rehák, Štefan, 1974-
Univerzity sú dôležitý komponent regionálnych inovačných systémov. Počas posledných rokov sa v rozvinutých krajinách uskutočnili štúdie, ktoré analyzovali aktivity univerzít s cieľom zvýšiť ich prispievanie k inovácii regiónu. Prieskum evolúcie v oblasti tretej úlohy aktivít univerzít na Slovensku a prieskum úlohy verejnej politiky v tomto procese.