<The> Analysis of the Case Law of the Court of Justice of EU on the Unfair Commercial Practices - Pelikánová, Radka MacGregor
Skúmanie hospodárskej súťaže a ochrany práv spotrebiteľa analýzou cieľov vytýčených v stratégii Európa 2020 a v Smernici o nekalých obchodných praktikách cez judikatúru Súdneho dvora EÚ. Výskum, analýza a kritické zhodnotenie judikatúry. Poznatky o súčasnom stave, návrhy, úspechy a záväzky v rámci posudzovania daných stratégií.