Územné plánovanie a stavebný poriadok - zmeny pre rok 2019 - Trizuliak, Tibor
Zmeny stavebného zákona k 1.1.2019. Kedy je potrebné stavebné povolenie. Tri druhy stavieb. Územné plánovanie. Koncepcia územného rozvoja Slovenska. Územnoplánovacia dokumentácia. Stavebný poriadok. Všeobecné technické požiadavky na výstavbu. Štátny stavebný dohľad. Sankcie. Vyvlastnenie. Stavebné úrady, špeciálne stavebné úrady a obce. Ochrana osobitných záujmov.