Foreign Direct Investment in the Period 2004-2017: the Case of the Czech Republic - Pindorová, Šárka
Vývoj priamych zahraničných investícií v období rokov 2004 až 2017, základného kapitálu, reinvestovaného zisku a ďalších zmien. Členenie podľa krajín investorov a počtu zamestnancov určuje, ktoré krajiny a sektory sú najviac ovplyvnené priamymi zahraničnými investíciami. Najväčší počet investorov z Holandska, Rakúska a Nemecka. Tieto krajiny majú najväčší podiel na príleve kapitálu v danom období v oblasti finančných služieb a výroby.