Human Resources and Competitiveness of the Territory - Vaňová, Anna
Poukázanie na význam ľudských zdrojov pre konkurencieschopný rozvoj územia, s ohľadom na trvalo udržateľný rozvoj. Zber údajov zo Slovenska, identifikácia ukazovateľov kvality ľudských zdrojov, porovnanie disparít kvantitatívnym výskumom. Odporúčania, ktoré faktory majú regióny zohľadniť v tvorbe dokumentov pre konkurencieschopnosť.