Zákon o pomoci v hmotnej núdzi - zmeny - Jaško, Jozef
Dňa 30.1.2019 prijala Národná rada SR zákon č. 42/2019 Z. z., ktorým sa novelizuje zákon č. 417/2013 Z. z. o pomoci v hmotnej núdzi. Prehľad niektorých zmien v zákone.