Okamžité skončenie pracovného pomeru - Hrtánek, Ladislav
Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnávateľom a platnosť zákonníka práce. Okruhy zamestnancov, s ktorými zamestnávateľ nemôže okamžite skončiť pracovný pomer. Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnancom.