Príplatky pre zamestnancov - príspevok na rekreáciu - Matlovičová, Iveta
S účinnosťou od 1.1.2019 sa do Zákonníka práce zavádza nový inštitút - príspevok na rekreáciu zamestnancov ako cielený systémový nástroj na podporu domáceho cestovného ruchu. Na aký účel je príspevok na rekreáciu určený. Splnenie podmienok na poskytnutie príspevku na rekreáciu. Praktický príklad.