Chudoba jako diskriminační faktor v životě člověka - Barák, Vladimír
Vývoj konceptu chudoby. Vnímanie chudoby verejnosťou. Postoj verejnosti vo vzťahu k chudobe a diskriminácii. Oblasti diskriminácie chudobných ľudí. Politická reprezentácia a riešenie problematiky chudoby.