Psychológia v riadení ľudských zdrojov - Šukalová, Viera
Výber pracovníkov ako najdôležitejšia súčasť personálnej práce. Dôležitosť poznania osobnosti človeka, jeho vlastností a schopností. Personálna psychológia. Hlavné okruhy problémov, ktorými sa personálna psychológia zaoberá. Psychológ v podniku. Psychológia osobnosti. Pracovná motivácia - jeden zo základných predpokladov úspešnosti a efektívnej výkonnosti ľudí v pracovnom pomere.