Sociokulturní problematika managementu neziskového sektoru v kontextu sociálního marketingu - Merhaut, Marek
Vymedzenie pojmu nezisková organizácia. Činnosť neziskových organizácií. Neziskové organizácie a komunikačná stratégia. Sociálna reklama - vymedzenie pojmu. Marketing neziskových organizácií. Vplyvy na účinnosť sociálnej reklamy.