Comparison of Execution Efficiency of the Use of a Skip List and Simple List in a .NET Application - Košťál, Igor, 1962-
Ukadanie dát v aplikáciách: jednoduchý zoznam, preskakovaný zoznam. Objektovo orientovaná aplikácia .NET naprogramovaná v C# s implementovanými oboma zoznamami - porovnanie exekučnej efektívnosti.