Invention Process Modelling to Assess Innovation Performance - Szaryszová, Petra, 1984-
Proces tvorby vynálezu ako základ inovačnej výkonnosti. Návrh mentálneho kauzálneho modelu vynálezového procesu na meranie inovačnej výkonnosti pre malé a stredné podniky na Slovensku pomocou softvéru Vensim PLE.