Modelling Supplier Risks in Slovak Automotive Industry - Štofová, Lenka, 1989-
Bayesove siete v kontexte manažmentu rizika dodávateľského reťazca. Modelovanie a hodnotenie profilov dodávateľských rizík v slovenskom automobilovom priemysle pomocou Bayesovych sietí.