Impact of Behavioural Attention on the Households’ Foreign Currency Savings as a Response to the External Macroeconomic Shocks - Deltuvaitė, Vilma
Použitie základných makroekonomických modelov, vrátane pozornosti jednotlivcov k špecifickým rizikám a vyhľadávanie na internete, s cieľom posúdiť vplyv získaných informácií na úspory domácností v cudzích menách. Vplyv informácii z rôznych kanálov na rozdelenie úspor v jednotlivých menách. Zdôraznenie úlohy behaviorálnej pozornosti počas finančných otrasov a hospodárskeho poklesu.