K odpusteniu zmeškania lehoty na podanie daňového priznania k dani z príjmov - Jurčík, Peter
Problematiku lehôt pri správe daní upravuje procesný zákon č. 563/2009 Z.z. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p.