Recent Developments in the Global Business Environment. - Blahová, Michaela
Výzkum aktuálných trendov v oblasti strategického managementu a podnikovej výkonnosti v takmer 200 organizácií po celom svete pomocou kvalitatívnej výskumnej metódy.