Střípky z historie centrální banky Čínské lidové republiky - Kalabis, Zbyněk
História, súčasnosť a perspektívy centrálnej banky Čínskej ľudovej republiky. Centrálne banky v zvláštnych čínských územiach a ostatných ázijských krajinách ( Hongkong, Macao. Tchaj-wan, Japonsko, Kórejský polostrov, Mandžusko).