Chování podniků a duální ekonomika pohledem vybraných ukazatelů - Verner, Tomáš
Vysvetlenie pojmu duálna ekonomika. Podniky a sektor nefinančných podnikov. Sektorová analýza na základe ukazovateľov ako sú: podiel hrubých pridaných hodnôt, hrubý podiel na zisku, podiel nákladov práce, mzdy a platy a produktivita práce. Empirické výsledky analýzy.