Tempo Industry 4.0 nie je dostatočné, potrebujeme zrýchliť
Podiel firiem aplikujúcich Industry 4.0 rastie. Väčšina z nich považuje transformáciu za dôležitú. Filozofia transformácie už postupne preniká aj do firemnej kultúry podnikov. Pohľad na posun v príjmaní zmien.