Ekologicky šetrný obal je zákazníkmi vnímaný pozitívne
Štáty Európskej únie sa dohodli na zákaze plastových výrobkov na jedno použitie. Firmy už teraz postupne prechádzajú na ekologickejšie varianty. Jednorázové obaly skončia aj na Slovensku.