Vieme, ako vytvoriť obal, ktorý predáva...
Obal výrobok chráni i predáva. Slúži na ochranu tovaru, ale je aj silným marketingovým nástrojom. Dôležité je však vytvárať také obalové riešenia, ktoré pomáhajú zvýšiť pridanú hodnotu produktov pre zákazníkov.