Factors for Efficient Use of Information and Communication Technologies Influencing Sustainable Position of Service Enterprises in Slovakia - Benešová, Dana, 1958-
Faktory, ktoré ovplyvňujú efektívnosť zavedených IKT v službách. Kvantifikácia ich prínosu k výkonnosti a udržateľnej pozícii servisných podnikov na Slovensku.