Digitally Enhanced Teaching by Using Virtual and Augmented Reality - Lacko, Ján
Informačné technológie pri vyučovaní. Výber objektov na digitalizáciu a jej spracovanie. Webové aplikácie vs. virtuálna realita. Rozšírená realita v školách. Prípadová štúdia regionálneho vzdelávania.