Jak řešit konflikty na pracovišti a se zákazníky - Watson, Ivana
Vznik konfliktov. Schopnosť riešiť, riadiť a predchádzať hádkam, sporom a nedorozumeniam. Negatíva, ktoré spôsobujú firmám neriešené hádky na pracovisku. Skúsenosti a techniky, ktoré pomáhajú k riešeniu konfliktov. Konkrétne kroky, ako postupovať v konfliktných situáciach.