Čtyři důvody proč se rozhodnout pro region - Plecitá, Marta
Firmy, ktoré svoje fungovanie a marketing stavajú na prepojení s miestom, kde pôsobia. Príbehy štyroch firiem z Českej republiky: Probio, pivovar Ferdinand, spoločnosti Drylock a Isotra. Dôvody, prečo sa rozhodnúť pre región: genius loci, tradície, ľudia, po práci domov za rodinou.