Manufacturing and Agricultural Pollution, Private Mitigation and Wage Inequality in the Presence of Pollution Externalities - Wang, Dianshuang
Zahrnutie výrobného a poľnohospodárskeho znečistenia do trojsektorového modelu všeobecnej rovnováhy so škodlivými externalitami v oblasti poľnohospodárskej výroby a zdravia pracovnej sily. Skúmanie vplyvov politík na ochranu životného prostredia a nárastu nákladov na zmierňovanie kvalifikovanej a nekvalifikovanej pracovnej sily na mzdovú nerovnosť.