Porovnanie produkcie mlieka na Slovensku a vo svete - Masár, Ivan
Produkcia kravského mlieka je významným a tradičným sektorom poľnohospodárskej prvovýroby na Slovensku. Analýza ukazovateľov objemu produkcie mlieka, dodávok mlieka spracovateľom a priemernej úžitkovosti v sektore prvovýroby mlieka v Slovenskej republike a porovnanie s ostatnými krajinami Vyšehradskej štvorky (Českou republikou, Maďarskou a Poľskou republikou).