Tendencie v pivovarníckom priemysle v Českej Republike a na Slovensku - Rogovská, Vanda
Analýza pivovarníckeho priemyslu v Čechách a na Slovensku v období rokov 2004 – 2016. Identifikácia vývojových trendov vo výrobe, spotrebe a exporte.