Nové rozvíjející se perspektivní trhy “NEXT 11” - Neuwirthová, Magda
Zoskupenie krajín s rýchlo rastúcim trhom a rastúcou ekonomickou silou - NEXT 11. Krajiny patriace do tohto zoskupenia. Krátka ekonomická charakteristika jednotlivých krajín. Stručné porovnanie krajín NEXT 11. Analýza Južnej Kórey a Mexika (vzdelávanie, demografia, zahraničný obchod a investície).