Přímé zahraniční investice a tvorba pracovních míst zemí Visegrádské skupiny plus v ČR - Pindorová, Šárka
Vyšehradská štvorka plus: Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Slovinsko a Rakúsko. Vstupné dáta - atraktívnosť krajín. Vytvorené pracovné miesta a výška investícií v krajinách V4+. Vzťah medzi čerpaním investičných stimulov a vytvorenými pracovnými miestami. Hodnota oznámených PZI na zelenej lúke podľa zdrojov (2009-2016).