Economic Development of Auto Transport of Ukraine in Predicted Estimations - Ovchar, Petro A.
Odhady vývoja automobilovej dopravy na Ukrajine do roku 2022. Zahrňujúce ukazovatele: dĺžka verejných komunikácií, časti ciest s pevným povrchom, zlepšenie diaľnic, obraty osobnej a nákladnej automobilovej dopravy.