Government Investment and Foreign Economic Policies: Poin of Affiliation - Serzhanov, Vitaliy
Identifikovanie spoločných bodov kontaktu medzi štátnou investičnou politikou a štátnou politikou zahraničného obchodu s cieľom vytvoriť národnú stratégiu hospodárskeho rastu. Odporúčania opatrení na zlepšenie ekonomického a politického prostredia v krajine a harmonizáciu štátnej hospodárskej politiky.