Implementation of Internet Technologies as a Method of Improvement of the Efficiency of Marketing Activities on Enterprise - Kostynets, Iuliia V.
Štúdia využívania internetových technológií v marketingových aktivitách podniku. Definovanie pojmov, typov a základných nástrojov internetových technológií v marketingu podniku. Výskum trhu reklamných služieb Ukrajiny, určenie smeru interaktívneho marketingu na jeho základe.