Features of Forecasting and Prevention of Crisis in the World Economy - Razinkova, Mila Yu
Definovanie determinantov hospodárskych cyklov a hlavných metód prognózovania výkyvov trhu na základe teórie cyklického vývoja ekonomických systémov. Znaky predikcie a prevencie krízových javov vo svetovom hospodárstve.