Môže označenie nadobudnúť rozlišovaciu spôsobilosť používaním držiteľom licencie? - Klinka, Tomáš
Inštitút nadobudnutia rozlišovacej spôsobilosti má v známkovom práve svoju históriu a význam. Analýza otázky, kto môže byť subjektom, v prospech ktorého svedčia obchodné aktivity preukazujúce nadobudnutie rozlišovacej spôsobilosti prihláseného označenia jeho používaním. A konkrétnejšie, či takýmto subjektom môže byť aj držiteľ licencie udelenej zo strany prihlasovateľa.