On the Issue of Commercial Insurance Market as in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Charakteristika poistenia a jeho vymedzenie/definícia. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike v roku 2017.