Model of Sustainable Regional Development with Implementation of Brownfield Areas - Pavolová, Henrieta
Všeobecná charakteristika poľných oblastí z hľadiska ich implementácie do sféry regionálneho rozvoja. Metodológia kvantifikácie determinantov pre implementáciu poľných oblastí v procese udržateľného rozvoja regiónov. Model udržateľného rozvoja regiónov s implementáciou poľných oblastí.