Nákladové funkcie v praxi - Balážová, Emília
Aplikovanie nákladových funkcií vo zvolenom podniku pomocou vybraných metód výpočtu fixných a variabilných nákladov. Pri zostavovaní modelov nákladových funkcií boli využité nasledovné metódy: aritmetická metóda, metóda nejmenších štvorcov a regresná a korelačná analýza). Vstupné údaje a informácie sú čerpané z účtovných výkazov podniku OP-TIM, s.r.o. za roky 2015–2018.