Factors Affecting Work Motivation of Office Workers – A Study in Ho Chi Minh City, Vietnam - Phuong Thuy, Tran Thi
Faktory, ktoré ovplyvňujú pracovnú motiváciu administratívnych pracovníkov v podnikoch v Hočiminovom Meste. Návrh riešení na zvýšenie pracovnej motivácie. Na dosiahnutie uvedených cieľov sa na overenie platnosti stupnice používajú analýzy Cronbachovej analýzy alfa a prieskumného faktora (EFA). Lineárna analýza sa používa na definovanie faktorov, ktoré ovplyvňujú pracovnú motiváciu úradníka.