Population Development of Czechia and Slovakia after 1989 - Fiala, Tomáš
Charakteristické trendy v populačnom vývoji ČR a SR po roku 1989. Zmeny v počte uzatvorených sobášov a v rozvodoch. Priemerný vek pri prvom sobáši mužov a žien (1989-2016). Uhrnná plodnosť a vek pri prvom pôrode (1989-2016). Podiel detí narodených mimo manželstva (1989-2016). Priemerná dĺžka života mužov a žien v sledovanom období. Miera rastu a štruktúra populácie v ČR a SR.