Referendum o predčasných parlamentných voľbách v podmienkach Slovenskej republiky - Kalja, Monika
Inštitút celoštátneho referenda v spojitosti s inštitútom predčasných parlamentných volieb. Analýza prípustnosti konania referenda o predčasných parlamentných voľbách a právna sila výsledkov prijatých v referende.