Kategorizácia zásob vlastnej výroby a použitie príslušných účtov v sústave podvojného účtovníctva v roku 2019 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Rozdelenie zásob a ich použitie. Účtovanie zásob vlastnej výroby. Analytická evidencia. Zmeny stavu vnútroorganizačných zásob.