Smart Services and Their Benefits for Manufacturers From a Global Perspective - Kanovska, Lucie
Výskum, ktoré výhody inteligentných služieb sú pre spoločnosti najvýznamnejšie. Kvantitatívny výskum v siedmich českých elektrotechnických malých a stredných podnikoch. Interview s vlastníkmi, analýza zistených benefitov na tomto základe.