Life after Academia: Preparing Students for Successful Collaboration Chapter - Kovačević, Dubravka
Zavedenie skupinovej práce do aktivít v triede a jeho dôsledky na výučbu: pozitívne prostredie, zvýšený záujem o učenie sa o EÚ, a uľahčilo ich učenie, rozvoji zručností potrebných na prácu v tíme.