Framework for Constructing Optimisation Models to Increase the Visibility of Organizations' Information in Search Engines - Miklošík, Andrej
Univerzálne aplikovateľný, flexibilný a časovo odolný rámec pre konštrukciu optimalizačných modelov na zvýšenie ekologickej viditeľnosti vyhľadávačov a vyhľadateľnosti informácií o organizáciách.