Dotácie v obci z hľadiska rozpočtových pravidiel a účtovníctva - Marcin Jakubíková, Hana
Pojem dotácia podľa zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. a zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. V zákone č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. sa tento pojem nevyskytuje. Ilustračné príklady.