Ozbrojené konflikty a zodpovednosť za porušenie práva - Mráz, Stanislav
Klasifikácia ozbrojených konfliktov. Vnútroštátne ozbrojené konflikty. Zmedzinárodnené ozbrojené konflikty. Konflikty s cudzou intervenciou. Legálnosť intervencie. Ďalšie typy ozbrojených konfliktov. Medzinárodná zodpovednosť bojujúcich štátov.