Some Remarks on the Fertility Transition in Slovakia in the Early 20th Century - Šprocha, Branislav
Analýza zmien plodnosti slovenskej popupácie v prvej polovici 20. storočia. Úhrnná plodnosť a pôrodnosť na Slovensku v rokoch 1900-1960. Plodnosť podľa veku (1900-1950). Zmeny v počte narodených detí.