Rómska populácia na Slovensku a kohortná plodnosť rómskych žien podľa výsledkov sčítania obyvateľov, domov a bytov 2011 - Šprocha, Branislav
Základná charakteristika osôb rómskej národnosti. Vývoj kohortnej plodnosti a štruktúry žien podľa parity. Konečná plodnosť žien rómskej národnosti a ostatných žien Slovenska. Štruktúra žien rómskej národnosti a ostatných žien Slovenska podľa počtu narodených detí. Plodnosť žien rómskej národnosti podľa ekonomickej aktivity. Plodnosť žien rómskej národnosti podľa veku a vybraných charakteristík miesta bydliska.